In de Machinekamer

Exclusief kijkje in de keuken
bij Port Towage Amsterdam

Amports ging op bezoek bij Port Towage Amsterdam in IJmuiden voor een rondleiding door het bedrijf en een tour door de haven met de nieuwe sleepboot Svitzer Jupiter. Dat leverde een mooie reportage op.

video-play-button

Bekijk hier eerdere rapportages

video-play-button

CMF Services

Op maandag 11 mei 2020 vond de eerste livestream van het event 'In de Machine-kamer' om 12.30 uur plaats. Voor deze editie was Amports te gast bij Menno Wognum, eigenaar van Central Mudplant & Fluid services (CMF) in Velsen-Noord. De uitzending is hier terug te bekijken.

video-play-button

Chocolatemakers

Amports was begin dit jaar samen met leden en relaties op bezoek bij Chocolatemakers in Amsterdam. Het bedrijf gaf  een uniek kijkje in de wereld van CO2-neutraal geproduceerde chocolade. Ga mee op expeditie bij de chocolademeesters van Amsterdam en bekijk de video hier!

video-play-button

Titel filmpje

Lorem ipsum dolor sit amet, sed dictum vestibulum mollis. Donec sollicitudin augue ut felis ultrices, eget porttitor purus varius. Sed pharetra sed leo euismod pulvinar. Ut vestibulum tellus eu leo ultrices, at cursus felis dictum. Pellentesque at lobortis elit. In vitae hendrerit dolor. Donec ullamcorper.