Welkom aan boord

BUKO Huisvesting

Overal in Nederland biedt BUKO Huisvesting mensen, materiaal en organisaties onderdak. Of het nu gaat om opslagruimte (containers), tijdelijke huisvesting (units, keten, loodsen), materieelverhuur (schaftwagens) of systeembouw; het bedrijf biedt altijd een passende oplossing.

BUKO Huisvesting is actief in verschillende branches. Van evenementen tot het onderwijs, van supermarkt tot bouwplaats: de experts van BUKO kennen uw wereld. Sinds oktober 2019 is BUKO Huisvesting onderdeel van de Algeco Group. Met 22 vestigingen zijn zij wereldwijd marktleider.

> www.bukohuisvesting.nl

BUKO Huisvesting

Parallelweg 92

1948 NM Beverwijk


Contact: Steven Hageman

025 1262 728

FleetCleaner

Fleet Cleaner is gespecialiseerd in het ontwikkelen, bouwen en exploiteren van robots waarmee de romp van zeeschepen kan worden gereinigd tijdens het laden en lossen. Reiniging van schepen is belangrijk om de verhoging van weerstand tegen te gaan. Om 24/7 de reinigingsdienst te kunnen aanbieden heeft Fleet Cleaner een vloot van innovatieve werkschepen. Naast het reinigen van de romp biedt Fleet Cleaner ook andere onderwater werkzaamheden aan zoals het inspecteren van het onderwaterschip, polijsten van de schroef en onderwaterreparaties.

> www.fleetcleaner.com

Fleet cleaner

Julianalaan 67A

2628 BC Delft


Contact: Alex Noordstrand

015 7601 602

Eerder sloten zich al aan:

Alkion Terminal Amsterdam (ATA)

De ATA verhandelt en verzorgt de distributie van schone ptrolaten en brandstoffen. De Alkion terminal staat in de haven van Amsterdam en is gevestigd aan het Noodszeekanaal (Petroleumhaven). Op deze locatie staan zeventien opslagtanks met een gezamenblijke inhoud van ongeveer 78.000 kubieke meter. De meeste tanks zijn voorzien van hoogwaardige systemen voor het verwarmen en blenden van productn. De ATA is wegens aanlegsteigers een gunstige locatie zowel via land als zee goed bereikbaar.

> www.alkion.com

Alkion Terminal Amsterdam bv

Petroleumhavenweg 42

1041 AC Amsterdam 


Contact: John van Loon

020 6115 353


Ocean Cargo Logistics (OCL)

OCL is een internationaal expeditiebedrijf gevestigd in Amsterdam. Als onafhankelijk expediteur zorgen zij ervoor dat goederen op de snelste en meest efficiënte manier worden vervoerd. Met hun jarenlange ervaring hebben zij de expertise in huis om (inter)nationale transporten tot een goed einde te brengen. Ongeacht of the zeevrachten uit Amerika, Afrika, Azië of Oceanië betreft, of dat de klant wereldwijd containers exporteert, of wanneer men op zoek is naar transport binnen Europa.

> www.ocl.eu

Ocean Cargo Logistics

Millenium Tower Radarweg 29 -12A/B

1043 NX Amsterdam


Contact: Hischam Mcchane

020 8546203


Amsterdam Airport Schiphol - Cargo

Koninklijke Luchthaven Schiphol is de grootste Nederlandse luchthaven en een belangrijke luchthaven in Europa. De Amsterdamse luchthaven is namelijk ook een logistieke hub en een tussenstation voor 1,5 miljoen ton vracht: van Moederdag-boeketten tot medische apparatuur en van voedings-middelen tot dierentuin dieren. Schiphol Cargo vervoert het allemaal en maakt daarbij gebruik van innovatieve tools om het logistieke proces op een snelle en efficiënte wijze af te handelen.

> www.schiphol.nl

Amsterdam Airport Schiphol

Evert van de Beekstraat 202

1118 CP Schiphol


Contact: Roos Bakker

020 601 3239