Offshore Energy

Offshore Energy is de nieuwe vaste rubriek in Ways to Sea waarin Amsterdam IJmuiden Offshore Ports (AYOP) de offshore industrie in het Noordzeekanaalgebied onder de aandacht brengt met vlogs, achtergrondreportages en interviews met leden en partners.

REYM Industriële Reiniging

Mark Kappen van REYM neemt ons mee in de wereld van industriële reiniging, transport en afvalmanagement voor de offshore. Objecten die moeilijk offshore te reinigen zijn, worden in de nieuwe decontaminatiehal verder gereinigd. De technieken die daarvoor worden gebruikt zijn vacuümreiniging, ultra hogedrukreiniging, chemische reiniging en ultrasoonreiniging.

> lees verder

Bekijk hier meer reportages van Amsterdam IJmuiden Offshore Ports

Breman Offshore

Jacob Gnodde aan het woord onder andere over de pre-pilling drilling template die ze voor Van Oord hebben gemaakt. Prachtige beelden! 

> Lees verder

Lubbers Logistics Group 

Lubbers lost wereldwijd complexe logistieke uitdagingen op. Twaalf collega’s uit het bedrijf vertellen vanuit hun eigen locatie wat hun specialiteit is. 

> Lees verder

Van Gool Hef- en Hijstechniek

Edwin Brantjes en Nicolay Nowacki vertellen over de keuringen die zij vanuit hun eigen vestiging maar ook op locatie uitvoeren.

> Lees verder