In de Machinekamer

Exclusief kijkje in de keuken
bij Clipper Stad Amsterdam

De Clipper Stad Amsterdam ligt tot en met het voorjaar aan de kade voor Het Scheepvaarmuseum. In combinatie met een entreebewijs voor het museum kan het schip worden bezocht. Amports ging aan boord en maakte een reportage.

Bekijk hier eerdere rapportages

Voorbij Prefab

Amports ging voor TET Amsterdam op bezoek bij Voorbij Prefab. Het bedrijf is gesitueerd in de haven van Amsterdam en produceert duurzame prefab betonproducten. Met een duidelijke focus op twee markten, woningbouw en industrie.

Port Towage Amsterdam

Amports ging op bezoek bij Port Towage Amsterdam in IJmuiden voor een rondleiding door het bedrijf en een tour door de haven met de nieuwe sleepboot Svitzer Jupiter. Dat leverde een mooie reportage op.

CMF Services

Op maandag 11 mei 2020 vond de eerste livestream van het event 'In de Machine-kamer' om 12.30 uur plaats. Voor deze editie was Amports te gast bij Menno Wognum, eigenaar van Central Mudplant & Fluid services (CMF) in Velsen-Noord. De uitzending is hier terug te bekijken.

Chocolatemakers

Amports was begin dit jaar samen met leden en relaties op bezoek bij Chocolatemakers in Amsterdam. Het bedrijf gaf  een uniek kijkje in de wereld van CO2-neutraal geproduceerde chocolade. Ga mee op expeditie bij de chocolademeesters van Amsterdam en bekijk de video hier!