Havenrondvaart Amsterdam

Stap aan boord van één van de rondvaarten van Amsterdam Boat Cruises, officieel partner van Zeehavendagen Amsterdam, Amports en Port of Amsterdam. Dit is dé manier om zakelijk en als consument van dichtbij kennis maken met de haven van Amsterdam. Helemaal of op thema. Want met Amsterdam Boat Cruises bepaalt u wat u wilt zien.

De Amsterdamse haven is een internationaal centrum voor handel, logistiek en productie. Al acht eeuwen is de haven een bron van werk en welvaart voor de regio. Het havengebied is behalve een modern logistiek centrum, een belangrijke vestigingslocatie voor belangrijke basisindustrieën, zoals metaal en voedingsmiddelen.


Tijdens de standaard twee uur durende havenrondvaart leert u de 4de zeehaven van Europa kennen aan de hand van vijf generaties Amsterdammers. Of u spreekt een rondvaart op maat af, die de River Dream voert langs havenactiviteiten die u uw relaties wil laten zien. De algemene haventour start altijd vanaf de NDSM-werf (naast de veerdienst van de GVB). Tours op maat starten ook op andere locaties op het IJ of langs het Noordzeekanaal.


Aan boord

Amsterdam Boat Cruises verhuurt partyschepen met klasse en uitstraling. Elk schip is multifunctioneel inzetbaar. Of het nu gaat om een staande receptie, zittend diner, bedrijfspresentatie of een feestavond: de rederij richt het schip in naar wens. Met catering op maat.


Luxery cruises

Rederij Amsterdam Boat Cruises biedt meerdere vaarten door de haven én over de grachten aan. Vaar bijvoorbeeld met het meest exclusieve en iconische schip van Amsterdam, 'De Stan Huygens'. Of organiseer een Haringparty voor uw personeel of relaties aan boord van de River Dream. 

Meer weten over Amsterdam Boat Cruises?

Neem contact op met:

Nico Schilder

Tel.: 020 8201 111

> nico@amsterdamboatcruises.nl

Afvaartlocatie

MS. van Riemsdijkweg t.o.v. 45

1033 RC Amsterdam