VCK Waterland Terminal 

Waterland Terminal is een state-of-the-art, multimodale all weather terminal. De combinatie van faciliteiten is uniek in Europa. Door het 'one-roof-all-weather'-concept, de jarenlange ervaring en het innovatievermogen van VCK biedt het bedrijf de klanten logistieke oplossingen die zeer efficiënt en competitief zijn. Qua voorzieningen beschikt de Waterland Terminal over drie all weather ligplaatsen (LoLo) en twee open kades (RoRo).

Jeroen Brauns, Managing Director bij VCK in Amsterdam, over de rol van VCK Scandia en Waterland Terminal in de haven van Amsterdam.

Overslag, opslag en distributie worden 24/7 afgehandeld. Door het one roof all weather-concept hebben weersomstandigheden geen invloed op de snelheid of de kwaliteit van de operatie. Onderdeel van de terminal is een warehouse met luchtontvochtiging voor de opslag van staalproducten. Daarnaast biedt VCK opslagmogelijkheden voor materialen zoals aluminium, zink, staal, papier, hout en pulp.

Multimodale verbinding met achterland

Ook open opslagmogelijkheden zijn in ruime mate aanwezig, voor onder meer RoRo-lading en containers. Evenals de Scandia Terminal van VCK biedt ook de Waterland Terminal directe multimodale verbindingen met het achterland van Europa. In combinatie met goed opgeleid personeel en een 24/7 mentaliteit is het bedrijf de ideale partner voor het verzorgen en vereenvoudigen van de complete logistiek. Dat doen VCK volledig transparant; in het hele logistieke proces hebben klanten real-time zicht op de verwerking van hun goederen.

Meer weten over VCK Port Logistics – Waterland Terminal?

Neem contact op met:

Jeroen Brauns


Tel.: 020 5877 883

> j.brauns@vcklogistics.com

Bezoekadres

Waterland Terminal

Havennummer 4181
Elbaweg 10

1044 AD Amsterdam