Offshore Energy

Offshore Energy is de vaste rubriek in Ways to Sea waarin Amsterdam IJmuiden Offshore Ports (AYOP) de offshore industrie in het Noordzeekanaalgebied onder de aandacht brengt met vlogs, achtergrondreportages en interviews met leden en partners.

AYOP-leden hangen de vlag uit voor 100e lid

De netwerkvereniging in de offshore energie AYOP heeft het 100e lid kunnen inschrijven. De titel van ‘honderdste lid’ viel toe aan TenneT, netbeheerder op zee. Zo'n 60 leden hebben op een originele manier letterlijk de vlag voor deze mijlpaal uitgehangen, vastgelegd in een leuke video!

> Lees meer

Bekijk hier meer reportages van Amsterdam IJmuiden Offshore Ports en haar leden

Kijkje in de keuken van cateraar Newrest

Lucas Benreguig en Richard Berkhout van AYOP-lid Newrest vertellen over de cateringmogelijkheden die zij bieden voor o.a. de offshore sector. Een mooi en smaakvol kijkje in de keuken!

> lees verder

De wereld van aggregaten van Bredenoord

Peter Rijkens van Bredenoord, lid van AYOP, vertelt in een vlog over Bredenoord en de wereld van aggregaten. Welke keuzes te maken zijn en hoe zij daarbij kunnen helpen.

> Lees verder

Onderwaterinspecties offshore windparken

Een inkijkje in de onderwaterinspecties, -onderhoud en -reparaties van windturbines door Deutsche Windtechnik, in samenwerking met Bluestream Offshore (ROV’s), beide AYOP-leden.

MyTec laat scholieren kennismaken met windenergie

Na een introductie door o.a. Vattenfall heeft MyTec leerlingen uitgedaagd een mini-windturbine te maken die vervolgens werd getest.

> Lees meer