In de Machinekamer

Exclusief kijkje in de keuken bij ...?

In volle omgang je bedrijf laten zien? Dat kan! Amports komt graag langs om een kijkje achter de schermen te nemen. Geef je op via de website www.amports.nl Benieuwd naar de vorige reportages? Deze vind je hieronder!

Bekijk hier eerdere rapportages

de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij 

Beroepsschipper Tom Otten van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij vertelt over het reilen en zeilen bij KNRM-station IJmuiden. 

Zeesluis IJmuiden

De grootste zeesluis ter wereld is geopend. Jan Rienstra, omgevingsmanager Rijkswaterstaat vertelt ons meer over de bouw van de Zeesluis én wat hij zelf het meest bijzondere vindt aan het project.

Het Scheepvaartmuseum

Dit jaar opende het museum de nieuwe Havententoonstelling Amsterdam Havenstad. Conservator Tim Streefkerk geeft Amports een kijkje achter de schermen.

Havenrondvaart Amsterdam

De nieuwe Havenrondvaart Amsterdam deint sindskort op de wateren van de hoofdstad. Nico Schilder van rederij Amsterdam Boat Cruises vertelt over de nieuwe tour door de haven.

De Koperen Ploeg

De Koperen Ploeg vierde in 2021 hun 95-jarig bestaan. Goed moment om een keer achter de schermen te gaan bij de jubilaris in Amsterdam-Westpoort. Amports sprak met Mike Schotte.


Clipper Stad Amsterdam

De Clipper Stad Amsterdam ligt enkele periodes aan de kade van Het Scheepvaartmuseum. Amports sprak met kapitein Moritz

Kuhlenbäumer en ging aan boord voor een reportage.

Voorbij Prefab

Voorbij Prefab is gesitueerd in de haven van Amsterdam en produceert duurzame prefab betonproducten. Dorien Staal vertelt meer over het bedrijf en haar duurzame ambities.

Port Towage Amsterdam

Amports ging op bezoek bij Port Towage Amsterdam in IJmuiden voor een rondleiding door het bedrijf en een tour door de haven met de nieuwe sleepboot Svitzer Jupiter.

CMF Services

Voor deze editie was Amports te gast bij Menno Wognum, eigenaar van Central Mudplant & Fluid services (CMF) in Velsen-Noord. De uitzending is hier terug te bekijken.

Chocolatemakers

Amports was in 2020 samen met leden en relaties op bezoek bij Chocolatemakers in Amsterdam. Het bedrijf gaf een uniek kijkje in de wereld van CO2-neutraal geproduceerde chocolade.